Badmintontoernooi DEVO ’68 top

Roder Journaal 21-2-2016

RODEN – Het was een drukke bedoeling vorige week in sportcentrum De Hullen te Roden. Badmintonvereniging DEVO’68 hield een vriendschappelijk toernooi voor gevorderde en recreante badmintonspelers uit de buurt.

Veel leden van badmintonclubs De Pluim uit Eelde-Paterswolde, Space Shuttle uit Nieuw-Roden, Hoog Spel uit Peize en Badmintonclub Norg hadden zich aangemeld. Meer dan 40 badmintonspelers vulden de zaal.

DEVO’ 68 is in overleg met andere buurt badmintonverenigingen tot het idee gekomen om roulerend bij elk ander vriendschappelijke toernooien te organiseren. Naast het feit dat het leuk is om samen te sporten, leren ze van elkaar. Speltactiek en techniek worden zo uitgewisseld.

 

 

Er zijn vijf wedstrijden gespeeld, dubbel spel waarbij alle leden door elkaar worden gehusseld. De diversiteit van een dergelijke avond en het plezier en de gezelligheid zorgden ervoor dat het toernooi zeker voor herhaling vatbaar is. Badminton Club De Pluim uit Eelde Paterswolde zal in april de badmintonverenigingen uit de buurt bij haar uitnodigingen.