Nieuw logoNieuwe privacywetgeving   (AVG)

DEVO’68 heeft een privacy protocol

DEVO’68 werkt voor haar leden met een privacy protocol ter bescherming van persoonlijke gegevens. Dat gaat wat onze vereniging betreft vooral om gegevens over namen, adressen, mails, foto’s en verslagen op de website, facebook of ander sociale of lokale media. Met name betreft het de plaatsing van foto’s van jeugdspelers op de website of enig ander forum. Hiervoor zal altijd toestemming gevraagd worden aan de betreffende spelers en/of hun ouders/verzorgers.

DEVO heeft een ledenbestand. Men kan zich op elk moment aanmelden en afmelden. Dit gebeurt rechtstreeks en uitsluitend via de secretaris en niet via een formulier op de website. Via de website worden evenmin nieuwsbrieven verspreid. Zodoende zijn de persoonsgegevens op geen manier publiekelijk digitaal zichtbaar. DEVO maakt geen gebruik van externe verwerkers of bewerkers en deelt dus géén persoonsgegevens met derden.

De leden geven hun gegevens door aan de secretaris van de vereniging en kunnen op elk moment zelf die gegevens laten aanpassen of verwijderen. De gegevens worden op de lokale computer opgeslagen en niet gedeeld met enige andere partij.

DEVO heeft het protocol voorgelegd aan de leden en gevraagd het protocol goed te keuren

----Laatste nieuws----

12-11-2018
Meteoor SV D2 - Devo 68 BC D2: 3-5


12-11-2018 heeft Devo 68 BC D2 uitgespeeld bij SV Meteoor in Veendam. 
Meteoor SV D2 staat op de 3e plek met 25 punten terwijl Devo D2 op de 6e plek staat met 10 punten.
Direct werden beide dubbels werden gewonnen door Devo! In de herendubbel ging de eerste set 
met 19-21 naar Tim & Steven. In de tweede set werd een 14-9 achterstand goed gemaakt met 17-21. De damesdubbel 
werd knap gewonnen met 13-21 en 17-21. Steven kwam in de singel in 3 sets te kort 
om deze te winnen en verloor in de 3e set met 13-21. Ook Trudy & Anneke konden in hun singels geen vuist maken
tegen de dames van Meteoor en verloren deze respectievelijk met 21-11 & 21-8 (Trudy) en 21-7 & 21-5 (Anneke). 
Tim daarentegen had weinig moeite in de singel en won deze dan ook met 11-21 & 5-21. Met een stand van 3-3 werd en begonnen aan de mixen.
Steven & Anneke wonnen knap in twee sets (21-13 en 21-19). Met ook de winst van Tim & Trudy (11-21 & 12-21) in hun mix,
werdt de eerste overwinning van Devo 68 D2 dit seizoen een feit! 

-----------------------------

29-10-2018
Devo '68 - BC Leek: 5-3

Het eerste team van ons heeft afgelopen maandag tegen Leek gespeeld. Einduitslag 5-3. Onze spelers waren dit keer David, Mark, Esther en Edith.
De herendubbel werd in twee spannende games gewonnen. De damesdubbel werd eenvoudiger, zeker de tweede game, ook in twee games gewonnen. De herenenkel partijen waren allebei 3 game partijen. David won de eerste game overtuigend. De laatste twee games waren spannend. David won de laatste game met 21-18. Mark won de eerste game met veel inzet nipt. Daarna ging Mark minder goed spelen en zijn tegenstander beter. De tweede en derde game werden eenvoudig door de tegenstander gewonnen. Esther redde het net niet in de eerste damesenkel partij. Ze won nog wel de tweede game, maar haar tegenstander was toch net iets sterker. Esther verloor in 3 games. Edith was veel sterker dan haar tegenstander en won de tweede damesenkel partij eenvoudig in 2 games. David en Esther wonnen zeer eenvoudig de eerste mix in 2 games. Bij Mark werd zijn gebrek aan training duidelijk. De tweede game van de tweede mix ging wel iets beter, maar de partij werd toch eenvoudig in 2 games door de tegenstander gewonnen.

Details

Groet,

David

Competitie