----- Nieuws -----

26-3-2018

PAASTOERNOOI EN GRATIS SPELEN BIJ DEVO’68

Badmintonclub DEVO’68 organiseerden vorige week een ludiek paastoernooi voor leden van de club. Er werden drie partijtjes gespeeld en er waren leuke paasprijsjes te winnen die na afloop uitgereikt werden aan de volgende winnaars: 1. Richard Ton; 2. Trudy Goudzwaard en 3. Reinder Kloostra.

Op de maandagen 28 mei en 4 juni kan er van 20.00 tot 22.00 uur op verschillende niveaus  gratis onder leiding van een trainer gebadmintond worden in sporthal De Hullen, Rackets worden door de badmintonclub beschikbaar gesteld. Men moet zelf sportschoenen zonder zwarte zolen meenemen.

Op 4 juni wordt na afloop ook nog een gezellig club samen zijn aangeboden,  met een drankje.

Maandag 3 september 2018 is de eerste avond van het nieuwe seizoen, een ieder die deze fascinerende indoorsport wil beoefenen is van harte welkom om lid te worden van DEVO ’68.                      Paastoernooi1         Paastoernooi2
                                                                                                                                          De winnaars

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10-02-2018
RODEN Badmintonvereniging DEVO ’68 heeft haar 50-jarig jubileum gevierd in sporthal De Hullen met na afloop een etentje in De Pompstee te Roden.

De jubileumcommissie bestaande uit Mariska, Fokko, Rimke, Eltjo en Dirk had ervoor gezorgd dat een 17-tal leden aan de slag kon om een pluimpje te slaan op een aantal banen met diverse
hindernissen (o.a. linkshandig slaan, een obstakel bij het net, tussen de tramrails slaan etc.).

Voorzitter Steven Sinclair luidde het toernooi in met een welkomstwoord, waarna de spelers op de banen konden gaan badmintonnen. Na afloop van het toernooi konden diverse leden nog deelnemen aan een etentje in De Pompstee, waarvan volop gebruik van werd gemaakt.

----Laatste nieuws----

12-11-2018
Meteoor SV D2 - Devo 68 BC D2: 3-5


12-11-2018 heeft Devo 68 BC D2 uitgespeeld bij SV Meteoor in Veendam. 
Meteoor SV D2 staat op de 3e plek met 25 punten terwijl Devo D2 op de 6e plek staat met 10 punten.
Direct werden beide dubbels werden gewonnen door Devo! In de herendubbel ging de eerste set 
met 19-21 naar Tim & Steven. In de tweede set werd een 14-9 achterstand goed gemaakt met 17-21. De damesdubbel 
werd knap gewonnen met 13-21 en 17-21. Steven kwam in de singel in 3 sets te kort 
om deze te winnen en verloor in de 3e set met 13-21. Ook Trudy & Anneke konden in hun singels geen vuist maken
tegen de dames van Meteoor en verloren deze respectievelijk met 21-11 & 21-8 (Trudy) en 21-7 & 21-5 (Anneke). 
Tim daarentegen had weinig moeite in de singel en won deze dan ook met 11-21 & 5-21. Met een stand van 3-3 werd en begonnen aan de mixen.
Steven & Anneke wonnen knap in twee sets (21-13 en 21-19). Met ook de winst van Tim & Trudy (11-21 & 12-21) in hun mix,
werdt de eerste overwinning van Devo 68 D2 dit seizoen een feit! 

-----------------------------

29-10-2018
Devo '68 - BC Leek: 5-3

Het eerste team van ons heeft afgelopen maandag tegen Leek gespeeld. Einduitslag 5-3. Onze spelers waren dit keer David, Mark, Esther en Edith.
De herendubbel werd in twee spannende games gewonnen. De damesdubbel werd eenvoudiger, zeker de tweede game, ook in twee games gewonnen. De herenenkel partijen waren allebei 3 game partijen. David won de eerste game overtuigend. De laatste twee games waren spannend. David won de laatste game met 21-18. Mark won de eerste game met veel inzet nipt. Daarna ging Mark minder goed spelen en zijn tegenstander beter. De tweede en derde game werden eenvoudig door de tegenstander gewonnen. Esther redde het net niet in de eerste damesenkel partij. Ze won nog wel de tweede game, maar haar tegenstander was toch net iets sterker. Esther verloor in 3 games. Edith was veel sterker dan haar tegenstander en won de tweede damesenkel partij eenvoudig in 2 games. David en Esther wonnen zeer eenvoudig de eerste mix in 2 games. Bij Mark werd zijn gebrek aan training duidelijk. De tweede game van de tweede mix ging wel iets beter, maar de partij werd toch eenvoudig in 2 games door de tegenstander gewonnen.

Details

Groet,

David

Competitie